FONTO

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Birthday card for get creative card challenge!

5 Μαΐου σήμερα και ο καιρός στη Θεσσαλονίκη είναι άκρως βροχερός! Στο get creative έχουμε για αυτόν τον μήνα ένα πολύ ενδιαφέρων card challenge! Να φτιάξουμε μια κάρτα γενεθλίων αρκεί να μην είναι για κάποιο παιδάκι! Όταν το πρώτο άκουσα άρχισαν να πηδάν στο μυαλό μου διάφορες ιδέες και όταν επιτέλους αποφάσισα άντε μετά να διαλέξω χρώματα! Κάπου εκεί είχα ζητήσει την γνώμη του φίλου μου του Βασίλη, βλέπετε είναι γραφίστας οπότε συχνά τον συμβουλεύομαι σε τέτοια θέματα. Όταν λοιπόν πήγα στην δουλειά με περίμενε ένα πολύ ωραίο mail και είπα να το μοιραστώ μαζί σας δεν έχει πολύ πλάκα; Με την ευκαιρία να σας πω πως πολλά από τα γραφικά αυτού του Blog είναι δική του επιμέλεια και τον ευχαριστώ πολύ!
Post in English
5th of May today and the weather here in Thessaloniki is really raining! In Get creative this month there is a really interesting card challenge! We have to make a birthday card but not for a child! Because I couldn’t decided what colors I would like to use a friend of mine Basil, who is a graphic designer, surprised me made that picture so as to help me!



11 σχόλια:

  1. Α ετσι!Εχεις τον Βασιλη και σε εμπνεει με σκετσακια!!!Να πεις στην Ειρηνη να τον παρει στην ομαδα για να φτιαχνει sketches!χαχαχα!ΠΟλλη καλη η καρτουλα!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ιδιαιτερη καρτα ολγα!!!με εβαλες σε διλλημα..με τους αριθμους και επαιξα ..λιγο!!!αν επιλεγα αριθμο θα διαλεγα το 24 αλλα και το 43 !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύυυυ όμορφη κάρτα!!!!!!Τυχερήηηη...χιχιχι!!!
    Τα φιλιά μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Beautiful card, love the clever idea, gorgeous colours, has a lovely happy feel and great for any age.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφη!! και τα χρώματα τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρα πολύ όμορφη κάρτα!!καταπληκτική ιδέα!!μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΛγα μου αρέσει πολύ η καρτούλα σου. Είναι πολύ χαρούμενη και έξυπνη. Επίσης έχεις ταιριάξει πολύ ωραία τα χρώματα! Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! καλή βδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σουπερ ιδεα και ακομα πιο σουπερ αποδοση!φαντασου τωρα αυτο να συνεβαινε κιολας στην πραγματικοτητα,ε?να διαλεγαμε εμεις καθε χρονο ποια γενεθλια μας θελουμε να γιορτασουμε!εγω σιγουρα θα ηθελα να ξαναγιορτασω τα 18!!!!μπραβο σου Ολγα!μαρεσε τοοοοοοοσο πολυ!!!
    σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ευχαριστώ πολύ!